Over ons

Ons verhaal

Sinds 2020

Wij zijn Elke en Maxim

We hebben Lanko ondekt door de behoefte aan kwalitatief voedsel voor onze viervoeters , hierbij kwamen we bij José terecht. Maxim was een aanytal jaren actief als hobbykweker ,gespecialisserd in American Bullys.

Lanko kon perfect aan onze behoeftes beantwoorden na uitvoerig testen van een ruim aantal merken en composities.

We merkten een duidelijk verschil in de engerie,vertering  en vacht van Marley, Rusty, Shiva en Basha, onze trouwste viervoeters.

Door onze passie voor honden en ons gevoel voor ondernemenschap hebben we besloten in actie over te gaan door LANKO over te nemen.

Uit liefde voor onze honden, willen we onze kennis doorvoeren naar ons proffesioneel leven.

Dit willen we ook naar jullie, onze toekomstige klanten overbrengen , bij ons bent u geen nummer, maar een deel van de familie , uw hond is onze hond.

Onze passie is ontstaan door onze Senior Marley, Maxim was verkocht aan de ringsport. Ondertussen hebben we thuis een voltallig viervoeters familie van 2 Mechelaars en 2 American Bullys, de familie is intussen nog gegroeid met onze kleinste spruit , ons dochtertje Olivia.

In semptember wordt onze roedel versterkt door Nicolas , een jeugdvriend met een groot hart voor dieren , hij zal ons bijstaan in het reilen en zeilen van de zaak , hij zal de commerciele kant op zich nemen en u steeds met de volle overtuiging van dienst zijn.

Vele groeten en pootjes,

Het Lanko-team